Wat kunt u met Durafix ?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WELKOM bij Durafix Easyweld BENELUX
Eindelijk gemakkelijk en goedkoop Aluminium solderen !
 
 
 
DURAFIX Levert aan Particulier en Bedrijf !
 
 
Wat kunt u met DURAFIX Easyweld ?

Durafix Easyweld is de meestgebruikte soldeerstaaf op de markt welke gebruikt wordt voor aluminium reparaties en verbindingen. 
Het soldeert / verbindt zink gebaseerde metalen, alle legeringen aluminium en non-ferro metalen, gegalvaniseerd staal, behalve direct op Staal en RVS
Soldeerverbindingen die met onze staaf worden gemaakt zijn schoon en zonder slak. 
Ze maken een goede verbinding welke sterker is dan het originele materiaal van de te lassen objekten.
Elke staaf heeft een lengte van 45cm, doorsnede is +/- 3mm.

Ook kunnen de Durafix Easyweld soldeerstaven gebruikt worden om verschillende metalen aan elkaar te hechten (koper op aluminium bijv.) en zelfs aluminium op gegalvaniseerd staal !

Durafix is specifiek ontworpen voor aluminium solderen, flux of vloeimiddel is niet nodig want het is reeds toegevoegd in de staaf, hierdoor is het makkelijk en veilig te gebruiken. 
De verwerkingstemperatuur van de Durafix Easyweld staven is 392 graden Celsius.
 
Hoe werkt het ?
 
Durafix Easyweld is de gemakkelijkste manier om aluminium te kunnen solderen en is ideaal voor verschillende reparaties van aluminium. Lees de gebruikershandleiding.
Grote of kleine dingen, het maakt niet uit....... onze soldeerstaaf helpt U om een professionele, goedkope en duurzame verbinding of reparatie te maken.
 
Welke Gas brander ?
 
 
Durafix Easyweld kan verwerkt worden met elke goede hobbybrander op basis van Propaan- , Butaan-, Acetyleen-, of gemengd gas.
De capaciteit van de brander moet natuurlijk wel voldoende zijn om bv een groot object op temperatuur te brengen. Werktemperatuur voor Durafix Easyweld is 389 graden Celcius.
 
Samengevat:...........

De Durafix Easyweld soldeerstaaf is een essentieel produkt voor de doe het zelver, en een toegevoegde waarde voor de professionele werkplaats om aluminium te kunnen solderen.

 
Klik op de Menu knop links boven in uw scherm voor alle beschikbare producten !

ALLE PRIJZEN OP DEZE WEBSITE ZIJN INCL. 21% BTW
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein